dijous, 7 de febrer del 2008

Via Llepet-Peperone ( Serrat del monjos ) Montserrat sud

Avui dimecres he quedat amb el Marc, es pot dir que comença la temporada "cuques de llum", bé aquest nom ens el vam posar nosaltres mateixos , motivat pel freqüent us del frontal en les nostres escalades..

No per que ens agradi, si no per una qüestió d'horaris de feina ...

Avui la nostra intenció era fer la via "Llepet" al Serrat dels Monjos, ja teníem clar que ens costaria una mica de trobar , ja que la via no és de les mes repetides, i el primer llarg esta pràcticament des-equipat...

Després de perdre una bona estona per trobar-la, i preparar material ,etc.. em començat l'escalada a les 17:15, massa tard ,ja ho se, però les ganes ens podien així , que em començat..

L 1: 6a Es tracta de pujar una especie de diedre bastant cutrillo i trenca-dot, fins arribar a una petita cova, per sortir de la cova hi ha un pas una mica desplomadet, amb un clau que queda massa amunt com per protegir-nos el pas...des d'aquest punt , ja anem trobant alguna cosa de material , però la dificultat augmenta, He arribat a la reunió amb alguna dificultat,

El friend que em protegia el pas de la sortida de la cova , no em donava cap confiança..trobo un parell de claus i algun buril en tot el llarg.

L 2: 6a+ llarg guapo i difícil, però bastant més equipat que l'anterior, hi ha un pas a la sortida de la reunió i un altre , al segon clau , després no és que sigui gaire fàcil, però és deixa fer... li em Kardat un A0 al segon clau... escalar amb poc temps de llum és el que te...

A la R2 era totalment de nit, donat que els dos primers llargs , no ens han sigut fàcils, i ens hem entretingut bastant en auto-protegirnos... Els dos que ens quedaven eren de més grau..decidim sortir per un altre via i no liar-nos amb 6b+ nocturns...

L 3: 4+ Em sortit de la via per l'ultim llarg de la via Peperone llarg bastant Kutre en general, sorrenc, tombat , trencat , selvatic... i en el nostre cas fosc molt fosc.

Conclusió ...hem vist, que és una via exigent , però guapa ..i això de sortir per un altre lloc no ens acaba d'agradar, així que tornarem un dia d'aquets per fer-la sencera llavors ja penjare la ressenya.

Escalada realitzada el 6-2-08.




En Marc, començan el 2º llarg, i a la R2 ja de nit.

4 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Deu n'hi dó! quina gana passeu...aquesta via no la conec, cap on cau? més a la dreta que la Picnic? El company fa cara d'adormit a la R, us va costar trobar el ràpel a les fosques?

Gatsaule ha dit...

Quan vas comentar que quedàveu a les 4 estava convençut que era per fer esportiva... Quina moral !

Ja em compraré un frontal potent si quedem alguna dia !

Raquel ha dit...

Ei Miquel!!
Quina parell... je, je... això sí que és fanatisme!! Sort que això d'escalar a les fosques ja ho teniu per la mà!!

Ei, que escales tant que no tinc ni temps de llegir-me totes les teves piades!! Abaixa el ritme, que jo les vull llegir totes!!!

Petonàs!!

Llorenç ha dit...

Ostres!!! ara sols et falta fer una nocturna en solitari i ja tindràs el pack!
quin tio!!!

Al més de febrer..uns ens plantejem com a hora límit poder estar fora de la paret a les 17:30 i altres es l´hora ideal de posar-s'hi!

Felicitats!