dilluns, 22 d’octubre del 2007

Via Cerdà-Riera.(La Bandereta o Vent-suri-vent) Montserrat





La via Cerdà-Riera, la via més clàssica de la pared oest d'agulles, és una via fàcil en general, però no per això deixa de ser maca e interessant, és bastant ràpida de fer. Ens deixarà una sensació de que hem aprofitat l'estona...Via amb bastant ambient, destacant el tercer i quart llarg, un per el seu grau 6a i l'altre per la seva singular xemeneia ...





Primera ascensió: J.Cerdà i J.Riera(25.05.1958)

Company de cordada: M.Pallerols.

Horari:1H 45 min.Aproximadament.

Recorregut: 146 metres.28.40.25.45.8.

Dificultat: 5/A0 (6a). Llarg 1º-IV llarg 2º-V llarg 3º-6a/A0 llarg 4º-IV llarg 5º-III

Equipament: La via esta pràcticament equipada amb claus, algun espit i burils.Parabols en alguna reunió.(Reunions rapelables).

Material: 14 cintes expres, cordinos per savines, una xapa recuperable, un camelot de 0´5 útil per el primer i quart llarg.

Aproximació: Des d´el parking de can messana pugem pel camí que porta al refugi Vicenç barbé, després d'un encreuament, trobarem un bloc a l´esquerra molt desplomat. Abans hi ha un caminet a l´esquerra, el seguirem ascendint fins el peu de via.20 minuts fins el peu de via.

Descens: dels dos cims des-grimpem fins la canal, baixem fins trobar un rapel instal·lat pels G.A.M. al coll de la figuereta. O be continuarem baixant fins trobar el camí normal que passa entre les Portelles.







Escalada realitzada: 21-10-2007.

2 comentaris:

Raquel ha dit...

Ei Miquel!!
Benvingut al món dels blogs!!
Veig que segueixes sense parar!! A veure quin dia podem compartir cordada, que sempre ens en passa alguna!!Mentre, t'aniré seguint!!
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Hola Miquel!
Em pots explicar per on va la sortida de la xemeneia final....?
Crec que la gent es lia...
I el descens, per quina cara està?
Merci!
Felicitats pel blog!